Excursie școlară? Cum alegi un transport sigur pentru copii?

 Printre cele mai frumoase momente de la școală sunt acelea petrecute împreună cu colegii în afara școlii. Fie că este vorba despre excursii școlare, vizite la teatre sau la muzee, acele momente vor fi cu siguranță de neuitat pentru toți.

  Însă, învățătorii sau profesorii care se ocupă cu organizarea unor astfel de momente știu cât este de dificil să pună totul la punct, pentru a nu exista nici un moment neplăcut pe parcursul călătoriei.

  Dacă grupul de copii va pleca într-o excursie școlară, pe lângă locația aleasă pentru a fi vizitată, mai există un aspect extrem de important, și anume, transportul.

  Este necesar să se găsească o firmă de transport persoane care să ofere spre închiriere microbuze și autocare. Însă, pentru a nu avea parte de surprize, există câteva aspecte de care trebuie să se țină cont întotdeauna.

  În primul rând, este necesar să se aleagă doar firme cu vechime în domeniul transportului de persoane și al închirierii de vehicule, căci aceștia învață, de-a lungul timpului, care sunt cei mai importanți și esențiali factori pe care îi caută oamenii atunci când vor să închirieze, dar își și îmbunătățesc constant serviciile oferite. Caracteristicile cele mai căutate de clienți la astfel de firme este profesionalismul, seriozitatea, punctualitatea și experiența șoferilor.

  În al doilea rând, microbuzele și autocarele trebuie să fie moderne, de ultimă generație și trebuie să aibă mereu la zi reviziile și inspecțiile tehnice. În acest fel, șansele de a se defecta în timpul excursiei sunt aproape nule. Și cine și-ar dori să aștepte pe marginea drumului cu un grup mare de copii, ca autocarul să fie reparat sau să aștepte sosirea altuia. Fiind modele noi, acestea vor fi foarte confortabile și sigure, au centuri de siguranță, astfel încât copiii să nu aibă de suferit până la destinație.

  Chiar dacă, la urcarea în autocar, copiii știu care sunt regulile de comportament, de multe ori aceștia uită de ele și vorbesc tare, râd zgomotos ori cântă, de aceea, șoferii trebuie să fie cu adevărat profesioniști, să fie răbdători și să nu li se poată distrage atenția de la condus.

  Așadar, trebuie să se acorde o atenție maximă alegerii firmei, căci, de îndată ce copiii pleacă, siguranța acestora este în mâinile șoferului.

Call Now Button