Beneficiile companiilor care oferă transportul angajaților până la locul de muncă

Din ce în ce mai multe companii au înțeles cât este de important să ofere anumite servicii suplimentare angajaților, iar în această categorie se încadrează în special acelea care au sediile în afara zonelor rezidențiale. În acest caz, companiile încheie contracte de colaborare cu firmele de transport persoane pentru închirierea unor microbuze sau autocare, care să îi ducă pe angajați la locul de muncă și retur.

  A asigura angajaților transportul până la locul de muncă este o variantă excelentă pentru a găsi noi angajați și pentru a le arăta celor vechi, ca angajator, că îți pasă de ei. Mulți dintre cei care se angajează nu dețin propriul vehicul, iar transportul până la locul de muncă cu alte mijloace de transport , precum tramvaie, autobuze, trenuri sau chiar autostopul, sunt extrem de stresante. În plus, există zilnic posibilitatea de a nu ajunge la timp la program, căci pierd timp prețios pe drum.

  Serviciul de închirieri microbuz sau autocar este deosebit de rentabil atât pentru angajator, cât și pentru angajați, iar firmele de transport pun la dispoziția oricui necesită transport, doar microbuze și autocare de cea mai bună calitate, vehicule moderne și bine întreținute, șoferi profesioniști și prețuri competitive.

  Pe scurt, indiferent de obiectul de activitate al companiei, firma de transport oferă o soluție extrem de eficientă pentru transportul angajaților spre locul de muncă și înapoi acasă. Cursele pot fi efectuate atât în timpul zilei, cât și pentru turele de noapte, deci nu va mai fi nevoie să îți faci griji, ca angajator, că angajații nu se vor prezenta, vor întârzia sau mai rău, vor avea accidente neprevăzute în timpul navetei.

  Firmele de transport pun la dispoziția celor interesați microbuze și autocare moderne, de ultimă generație, care oferă angajaților tot confortul necesar și, mai important, în condiții de maximă siguranță. Aceste vehicule au numeroase facilități, printre care aerul condiționat, scaune confortabile, sisteme DVD și radio, tot ceea ce este necesar pentru transformarea drumului până la muncă într-o experiență relaxantă.

  Microbuzele și autocarele se închiriază împreună cu șofer, astfel încât drumul până la destinație să fie unul cât mai plăcut. Șoferii au foarte multă experiență în domeniul rutier, sunt punctuali, respectă programul și știu mereu care sunt cele mai bune rute pentru a ajunge la timp și în siguranță, evitând traficul aglomerat sau blocajele care pot apărea inevitabil.

  De aceea, ca angajator, este esențial ca mereu să se caute acele firme de transport ce oferă servicii de închirieri auto, care au o vechime destul de mare în acest domeniu, de peste 10 ani, căci în acest fel, vor fi satisfăcute toate cerințele și pretențiile în materie de transport.

  În funcție de numărul de angajați care trebuie transportați zilnic spre locul de muncă, se va alege mereu cea mai bună variantă, fie microbuz, fie autocar, angajații fiind preluați de la locul și ora stabilite în prealabil și conduși în cele mai bune condiții de confort și siguranță spre locul de muncă.

  Oferirea transportului pentru angajați poate fi una dintre cele mai simple metode de creșterea a productivității companiei, căci distanța până la sediu nu va mai reprezenta un obstacol pentru nimeni.

 

Call Now Button