Inchirieri autocare Bucuresti, Ilfov si Alexandria

Inchirieri autocare Bucuresti, Ilfov, Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea - Inchiriem transportul perfect pentru concedii, excursii cu copii, transport pentru angajati, avand o experienta de peste 18 ani. Va punem la dispozitie o gama larga de autocare pentru curse ocazionale echipate cu cei mai buni soferi. Transcar SRL este firma de transport intern si international cu o experienta de peste 18 ani, cu standarde ridicate si confort pentru a satisface chiar si cei mai exigenti clienti.

Transcar va ofera posibilitatea de a inchiria autocare oferindu-va o gama variata de autocare marca Mercedes, Isuzu, IVECO, detinand un intreg parc auto din care va puteti alege absolut orice autocar va doriti. Preturile noastre includ combustibilul, soferul si asigurarile!

 

 Inchirieri autocare Irisbus Magelys HDH Alexandria - Bucuresti cu 55 locuri

Inchirieri autocare Bucuresti, Inchirieri autocareInchirieri autocare Bucuresti, Inchirieri autocare

Inchirieri autocare Irisbus Magelys HDH Alexandria - Bucuresti cu 55 locuri

Inchirieri autocare Bucuresti, Inchirieri autocareInchirieri autocare Bucuresti, Inchirieri autocare

 Inchirieri autocare Isuzu Novolux Alexandria - Bucuresti cu 29 locuri - an de fabricatie 2018

Inchirieri autocare Bucuresti, Inchirieri autocareInchirieri autocare Bucuresti, Inchirieri autocare

Inchirieri autocare Temsa Alexandria - Bucuresti  cu 29 locuri - an de fabricatie 2018

Inchirieri autocare Bucuresti, Inchirieri autocareInchirieri autocare Bucuresti, Inchirieri autocare

Inchirieri Iveco 52 de locuri

Inchirieri Isuzu 55 de locuri

Cand puteti apela la serviciul de inchirieri autocare Bucuresti si Ilfov:

  • Pentru evenimente speciale

Atunci cand aveti un eveniment, cum ar fi de exemplu o nunta, un botez sau o petrecere. Puteti apela la serviciile noastre pentru transportul persoanelor de la locatie la eveniment sau invers. Este solutia ideala atunci cand vrei ca la evenimentul tau sa participe cati mai multi invitati, desi nu au un mijloc de transport. Noi suntem solutia! Cu autocarele noastre performante, iti putem oferi transportul de care ai nevoie ca invitatiii tai sa ajunga cu bine la tine/inapoi de la evenimentul tau, bucurandu-va de cele mai minunate clipe impreuna cu ei!

  • Pentru concedii impreuna cu familia sau prietenii

V-ati gandit sa plecati cu familia numeroasa, prietenii sau colegii intr-un concediu si nu aveti transport?  Nu-i asa ca ar fi obositor sa alegeti un alt transport auxiliar si chiar si costisitor? Ei bine, cu oferta noastra de transport nu doar ca economisiti, dar mergeti in siguranta acolo unde va doriti! Ca drept vorbind, un autocar dotat cu ultima tehnologie de calatorie va poate fi de ajutor garantat. Alegand acest mijloc de transport veti beneficia atat de siguranta, confort, spatiu perfect la picioare pentru intindere si loc pentru bagaje pentru fiecare. Si cel mai important este ca atunci cand calatoria se face in grup, ea devine mult mai fun, mai trecatoare, fara sa va faceti griji de trecerea timpului.

  • Pentru transport persoane catre locul de munca

Ai o companie si iti faci griji pentru ca angajatii tai nu au cu ce sa se deplaseze pana la munca? Noi, Transcar SRL iti punem la dispozitie autocarele noastre pentru ca angajatii tai sa beneficieze de transport de la locul de munca si inapoi, indiferent ca vorbim de preluare de la periferie sau in afara orasului pentru firmele ce au sediile acolo. Astfel ca poti fi o super companie, punand la dispozitie transport in siguranta pentru angajatii care nu au niciun mijloc de deplasare.

  • Pentru transport copii in excursii si activitati extra-scolare

In calitate de cadru didactic suntem siguri ca te-ai gandit ca daca ar fi posibil, o excursie scolara cu copiii ar fi cea mai buna experienta pentru ei. Dar ce putem face cu transportul? Ei bine, dispunem de o flota si o gama variata de autocare gata sa multumeasca orice exigente, inclusiv cu soferi profesionisti si rabdatori, care nu sunt deranjati de rasetele copiiilor, tipetele si alte zgomote. Indiferent ca e vorba de o piesa de teatru, un spectacol sau o excursie, va stam la dispozitie! Va oferim servicii de inchirieri autocare din Bucuresti, Ilfov, Teleorman, Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea si multe alte locatii. Venim pe piata cu cel mai modern sistem de inchiriat autocare, avand o experienta de optsprezece ani. Va oferim transport persoane intern si international, cu soferi experimentati care pun pe primul loc siguranta dvs!

Servicii inchirieri autocare Bucuresti si imprejurimi

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie si de alt fel de servicii de transport persoane! Ne putem adapta nevoilor dumneavoastra, cu acelasi profesionalism si calitate.

Formular inchirieri autocare onlineCum sa alegi cele mai bune servicii de inchirieri autocare.

In primul rand, compania pe care o alegeti trebuie sa aiba vechime in domeniu. Companiile cu experienta stiu ce inseamna sa pui la punct absolut orice aspect al calatoriei si numai asa poti preintampina eventuale situatii neplacute. De asemenea, anul de fabricatiei al autocarelor este foarte important. Autocarele noi iti ofera o mai mare siguranta, o mai buna tinuta de drum, si ai garantia ca nu o sa te lase in drum, dand astfel peste cap toate planurile tale de calatorie.

Atunci cand contractati un autocar cu sofer pentru calatoria dumneavoastra, siguranta si fiabilitatea sunt in topul prioritatilor companiei noastre. Verificăm intotdeauna daca soferii și vehiculele sunt asigurate corespunzator și respecta toate standardele de siguranta ale Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania. De asemenea, urmarim cu atentie oportunitatea si eficienta pentru a ne asigura că sunteti multumit de fiecare aspect al experienței dvs. cu autocarul Transcar.

Cu aceste prioritati deja rezolvate, ne straduim, de asemenea, sa ne asiguram ca serviciile noastre sunt convenabile ca pret si cat se poate de confortabile. Cum o facem? Prin facilitati concepute pentru o calatorie premium.

In autocarele Transcar veti gasi mai multe facilitati exclusive concepute pentru a crea o calatorie memorabila. Acestea includ aer conditionat si toalete la bord pentru o experienta confortabila, indiferent de durata calatoriei. Autocarele Transcar au, de asemenea, lumini de citire, WiFi si DVD la bord pentru a oferi oaspetilor optiuni diverse de divertisment. Va vom ajuta sa alegeti autocarul potrivit pentru calatoria dumneavoastra si va vom orienta catre facilitatile incluse, astfel incat sa puteti profita din plin de calatorie.

Call Now Button