Inchirieri autocare Bucuresti si Alexandria

Inchirieri autocare Bucuresti, Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea - Inchiriem transportul perfect pentru concedii, excursii cu copii, transport pentru angajati, avand o experienta de peste 18 ani. Va punem la dispozitie o gama larga de autocare pentru curse ocazionale echipate cu cei mai buni soferi. Transcar SRL este firma de transport intern si international cu o experienta de peste 18 ani, cu standarde ridicate si confort pentru a satisface chiar si cei mai exigenti clienti.

Transcar va ofera posibilitatea de a inchiria din: Bucuresti sau Teleorman (Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea) oferindu-va o gama variata de autocare marca Mercedes, Isuzu, IVECO, detinand un intreg parc auto din care va puteti alege absolut orice autocar va doriti. Preturile noastre includ combustibilul, soferul si asigurarile!

 

 Inchirieri autocare Irisbus Magelys HDH Alexandria - Bucuresti cu 55 locuri

Inchirieri autocare Irisbus Magelys HDH Alexandria - Bucuresti cu 55 locuri

 Inchirieri autocare Isuzu Novolux Alexandria - Bucuresti cu 29 locuri - an de fabricatie 2018

Inchirieri autocare Bucurestitransport inchirieri Alexandria

Inchirieri autocare  Temsa Alexandria - Bucuresti  cu 29 locuri - an de fabricatie 2018

Inchirieri autocare Bucuresti Iveco 52 de locuri

Inchirieri autocare Bucuresti Isuzu 55 de locuri

Cand puteti apela la serviciul de inchiriat autocare:

 
  • Pentru evenimente speciale
Atunci cand aveti un eveniment, cum ar fi de exemplu o nunta, un botez sau o petrecere. Puteti apela la serviciile noastre pentru transportul persoanelor de la locatie la eveniment sau invers. Este solutia ideala atunci cand vrei ca la evenimentul tau sa participe cati mai multi invitati, desi nu au un mijloc de transport. Noi suntem solutia! Cu autocarele noastre performante, iti putem oferi transportul de care ai nevoie ca invitatiii tai sa ajunga cu bine la tine/inapoi de la evenimentul tau, bucurandu-va de cele mai minunate clipe impreuna cu ei!
  • Pentru concedii impreuna cu familia sau prietenii
V-ati gandit sa plecati cu familia numeroasa, prietenii sau colegii intr-un concediu si nu aveti transport?  Nu-i asa ca ar fi obositor sa alegeti un alt transport auxiliar si chiar si costisitor? Ei bine, cu oferta noastra de transport nu doar ca economisiti, dar mergeti in siguranta acolo unde va doriti! Ca drept vorbind, un autocar dotat cu ultima tehnologie de calatorie va poate fi de ajutor garantat. Alegand acest mijloc de transport veti beneficia atat de siguranta, confort, spatiu perfect la picioare pentru intindere si loc pentru bagaje pentru fiecare. Si cel mai important este ca atunci cand calatoria se face in grup, ea devine mult mai fun, mai trecatoare, fara sa va faceti griji de trecerea timpului.
  • Pentru transport persoane catre locul de munca
Ai o companie si iti faci griji pentru ca angajatii tai nu au cu ce sa se deplaseze pana la munca? Noi, Transcar SRL iti punem la dispozitie autocarele noastre pentru ca angajatii tai sa beneficieze de transport de la locul de munca si inapoi, indiferent ca vorbim de preluare de la periferie sau in afara orasului pentru firmele ce au sediile acolo. Astfel ca poti fi o super companie, punand la dispozitie transport in siguranta pentru angajatii care nu au niciun mijloc de deplasare.
  • Pentru transport copii in excursii si activitati extra-scolare
In calitate de cadru didactic suntem siguri ca te-ai gandit ca daca ar fi posibil, o excursie scolara cu copiii ar fi cea mai buna experienta pentru ei. Dar ce putem face cu transportul? Ei bine, dispunem de o flota si o gama variata de autocare gata sa multumeasca orice exigente, inclusiv cu soferi profesionisti si rabdatori, care nu sunt deranjati de rasetele copiiilor, tipetele si alte zgomote. Indiferent ca e vorba de o piesa de teatru, un spectacol sau o excursie, va stam la dispozitie!Va oferim servicii de inchirieri autocare Bucuresti, Teleorman, Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea si multe alte locatii. Venim pe piata cu cel mai modern sistem de inchiriat autocare, avand o experienta de optsprezece ani. Va oferim transport persoane intern si international, cu soferi experimentati care pun pe primul loc siguranta dvs!

Formular inchirieri microbuze Bucuresti si Teleorman onlineCall Now Button