Inchirieri microbuze Bucuresti si Alexandria

Inchirieri microbuze Bucuresti si Teleorman (Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea), dar si in in tara. Servim piata de transport persoane si inchiriere microbuze de peste 18 ani. Printre altele, serviciile noastre includ transport persoane intern si international, dar si serviciul de inchirieri microbuze Ilfov si Romania

Pentru inchiriat microbuze Bucuresti sau Teleorman (Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea) compania noastra ofera o gama diversificata de microbuze, marca Mercedes, cu capacitati de 15+1, 19+1, 20+1, 29+1 locuri.  Detinem un parc auto dotat dupa ultimele standarde ale companiei Mercedes, Isuzu, Temsa, Volvo, Iveco.

In ce privestea calitatea serviciilor noastre, am pus intotdeauna pe primul loc cerintele si confortul viitorilor nostri clienti. Astfel, cu o experienta de peste 18 ani in domeniul transporturilor, astazi va putem oferi cel mai bun serviciu de transport pentru toate nevoile dvs!

Inchiriere microbuze Mercedes Sprinter - An fabricatie: 2019
Din Bucuresti, Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea cu tot cu sofer, asigurari, combustibil, etc. Pretul include toate cele mentionate.

microbuze de inchiriat BucurestiInchirieri microbuze Bucuresti

 

Inchiriere microbuz Mercedes Sprinter VIP - An fabricatie: 2019
Din Bucuresti, Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea cu tot cu sofer, asigurari, combustibil, etc. Pretul inclunde toate cele mentionate.

Inchiriere microbuzInchiriere microbuze Ilfov

 

Inchirieri microbuze Bucuresti Isuzu 30 de locuri - An fabricatie: 2018
Bucuresti, Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea cu tot cu sofer, asigurari, combustibil, etc. Pretul inclunde toate cele mentionate.

microbuz de inchiriatinchiriere bucuresti microbuz

 

Pret inchiriere microbuz Temsa 29 de locuri - An fabricatie: 2018
Din Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea cu tot cu sofer, asigurari, combustibil, etc. Pretul include toate cele mentionate.

bus de inchiriatinchirieri microbuze bucuresti

 

IN CE SITUATII POTI APELA LA INCHIRIEREA UNUI MICROBUZ

Uneori este posibil sa ai nevoie de o masina mai mare pentru diverse ocazii, si sa nu stii ce ai putea sa inchiriezi. Iata ocaziile cand ai putea avea nevoie de servicii de inchiriat microbuze Bucuresti, Alexandria, Teleorman, Videle:

 • In concediu
  Daca te-ai hotarat sa pleci cu mai multi prieteni in concediu, inchirierea unui microbuz este o ocazie perfecta pentru asta. In primul rand, economisesti bani. Cand plecati mai multi prieteni in concediu sau doua familii, sa mergeti cu o singura masina este mai ieftin decat fiecare sa calatoreasca cu masina lui. Daca inchiriati un microbuz aveti avantajul spatiului pentru calatorie si pentru depozitarea tuturor bagajelor. In al doilea rand, calatoria in grup, mai ales daca este pe o distanta mai lunga, este mult mai distractiva si nici nu va veti da seama cand ajungeti la destinatie.
 • Transportul copii
  Daca esti caddru didactic al unei gradinite sau a unei scoli si ai un numar mic de copii de transportat undeva, atunci solutia este sa apelezi la serviciile de inchiriere microbuze. Astfel, poti transporta copiii in siguranta la o piesa de teatru, intr-un parc sau la un spectacol. Bineinteles, microbuzul este perfect si pentru plecarea cu prescolarii sau scolarii intr-o mica excursie. Tot timpul la microbuze sunt soferi prietenosi, pe care nu ii deranjeaza rasetele copiilor, tipetele si alte zgomote pe care acestia le fac.
 • Transport persoane
  Microbuzele pot fi inchiriate pentru transportul persoanelor in diferite situatii: Ar putea fi vorba de transportul unor persoane la serviciu si inapoi, pentru companiile care au sediile la periferie sau in afara orasului. Acestea pot pune la dispozitia salariatilor care nu au masina posibilitatea de a avea un mijloc de transport.
 • Eveniment special
  Un alt motiv pentru care ai putea sa ai nevoie de noi, este un eveniment special, cum ar fi o nunta sau un botez. Daca doresti ca la evenimentul organizat sa participe cat mai multe persoane, inclusiv cele care nu au mijloc de deplasare, sa le pui la dispozitie un microbuz este solutia ideala. Astfel, poti avea persoanele dragi alaturi de tine in momentele speciale, mai ales daca acestia nu au posibilitatea sa isi procure singuri o masina pentru transport.

Acestea sunt patru situatii (si bineinteles mai pot exista si altele) cand ai putea avea nevoie de serviciile unei companii de inchirieri  in Bucuresti sau Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea. In functie de motivul pentru care ai nevoie de un microbuz, alaturi de inchirierea lui, ti se va pune la dispozitie si un sofer.

Formular inchirieri microbuze Bucuresti si Teleorman online

 Call Now Button