Inchirieri microbuze

Inchirieri microbuze Bucuresti, Ilfov si Teleorman (Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea), dar si in in tara. Servim piata de transport persoane si inchiriere microbuze de peste 18 ani. Printre altele, serviciile noastre includ transport persoane intern si international, dar si serviciul de inchirieri microbuze Ilfov si Romania

Pentru inchiriat microbuze compania noastra ofera o gama diversificata de microbuze, marca Mercedes, cu capacitati de 15+1, 19+1, 20+1, 29+1 locuri.  Detinem un parc auto dotat dupa ultimele standarde ale companiei Mercedes, Isuzu, Temsa, Volvo, Iveco.

In ce privestea calitatea serviciilor noastre, am pus intotdeauna pe primul loc cerintele si confortul viitorilor nostri clienti. Astfel, cu o experienta de peste 18 ani in domeniul transporturilor, astazi va putem oferi cel mai bun serviciu de transport pentru toate nevoile dvs!

Mercedes Sprinter - An fabricatie: 2020

Inchirieri microbuze, Inchirieri microbuzeInchirieri microbuze, Inchirieri microbuze

 

Mercedes Sprinter VIP - An fabricatie: 2019

Inchirieri microbuze, Inchirieri microbuzeInchirieri microbuze, Inchirieri microbuze

 

Isuzu 30 de locuri - An fabricatie: 2018

Inchirieri microbuze, Inchirieri microbuzeInchirieri microbuze, Inchirieri microbuze

 

Temsa 29 de locuri - An fabricatie: 2018

Inchirieri microbuze, Inchirieri microbuzeInchirieri microbuze, Inchirieri microbuze

 

IN CE SITUATII POTI APELA LA INCHIRIEREA UNUI MICROBUZ

Uneori este posibil sa ai nevoie de o masina mai mare pentru diverse ocazii, si sa nu stii ce ai putea sa inchiriezi. Iata ocaziile cand ai putea avea nevoie de servicii de inchiriat microbuze Bucuresti, Alexandria, Teleorman, Videle:

 • In concediu

  Daca te-ai hotarat sa pleci cu mai multi prieteni in concediu, inchirierea unui microbuz este o ocazie perfecta pentru asta. In primul rand, economisesti bani. Cand plecati mai multi prieteni in concediu sau doua familii, sa mergeti cu o singura masina este mai ieftin decat fiecare sa calatoreasca cu masina lui. Daca inchiriati un microbuz aveti avantajul spatiului pentru calatorie si pentru depozitarea tuturor bagajelor. In al doilea rand, calatoria in grup, mai ales daca este pe o distanta mai lunga, este mult mai distractiva si nici nu va veti da seama cand ajungeti la destinatie.

 • Transportul copii

  Daca esti caddru didactic al unei gradinite sau a unei scoli si ai un numar mic de copii de transportat undeva, atunci solutia este sa apelezi la serviciile de inchiriere microbuze. Astfel, poti transporta copiii in siguranta la o piesa de teatru, intr-un parc sau la un spectacol. Bineinteles, microbuzul este perfect si pentru plecarea cu prescolarii sau scolarii intr-o mica excursie. Tot timpul la microbuze sunt soferi prietenosi, pe care nu ii deranjeaza rasetele copiilor, tipetele si alte zgomote pe care acestia le fac.

 • Transport persoane

  Microbuzele pot fi inchiriate pentru transportul persoanelor in diferite situatii: Ar putea fi vorba de transportul unor persoane la serviciu si inapoi, pentru companiile care au sediile la periferie sau in afara orasului. Acestea pot pune la dispozitia salariatilor care nu au masina posibilitatea de a avea un mijloc de transport.

 • Eveniment special

  Un alt motiv pentru care ai putea sa ai nevoie de noi, este un eveniment special, cum ar fi o nunta sau un botez. Daca doresti ca la evenimentul organizat sa participe cat mai multe persoane, inclusiv cele care nu au mijloc de deplasare, sa le pui la dispozitie un microbuz este solutia ideala. Astfel, poti avea persoanele dragi alaturi de tine in momentele speciale, mai ales daca acestia nu au posibilitatea sa isi procure singuri o masina pentru transport.

Acestea sunt patru situatii (si bineinteles mai pot exista si altele) cand ai putea avea nevoie de serviciile unei companii de inchirieri  in Bucuresti, Ilfov sau Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea. In functie de motivul pentru care ai nevoie de un microbuz, alaturi de inchirierea lui, ti se va pune la dispozitie si un sofer.

Formular inchirieri microbuze Bucuresti, Ilfov si Teleorman online

  

Microbuzele, de obicei nu sunt proiectate pentru calatorii lungi, ele fiind indicate pentru calatorii scurte intr-o anumita zona metropolitana. Majoritatea nu au compartimente pentru bagaje sub scaune sau deasupra vehiculului, dar au adesea un portbagaj de depozitare in spate. In schimb, microbuzele au un culoar central pentru imbarcare confortabila si convenabila. De asemenea, multe microbuze au monitoare TV pentru DVD-uri, dar asta nu e important, avand in vedere distantele scurte pentru care este recomandat. Iata cateva dintre sugestiile noastre pentru cand e nevoie de servicii de inchiriere microbuz:

- Ideal pentru intalniri sau evenimente corporate mici
- Pentru transportul grupurilor sau angajatilor intre hoteluri, aeroporturi, puncte de lucru si conventii
- Transport grupuri mici de persoane de la un punct la altul
- Solutie perfecta pentru calatorii scurte (mai putin de 200 de km)

Microbuzele Transcar sunt vehicule ideale daca ne bazam pe o comparatie intre costuri, functii si comoditate.

Transcar si-a castigat rapid reputatia de a fi unul dintre principalii furnizori de servicii de inchiriere microbuz cu sofer din Bucuresti si imprejurimi. Prestam servicii exceptionale inca din anii 2000 si oferim in prezent inchirieri de microbuze si autocare pentru clientii din Bucuresti, Ilfov, Teleorman si multe alte locatii din jurul Bucurestiului

Oferim servicii non-stop de inchiriere microbuz cu sofer in timpul vacantelor, functionand 24 de ore pe zi si 365 de zile pe an pentru confortul dumneavoastra. Daca aveti nevoie de un vehicul rapid, Transcar ar trebui sa fie prima ta incercare. Avand o flota impresionanta de microbuze, va putem rezerva microbuzul cu doar cateva ore inainte de calatoria dumneavoastra.

Compania noastra este structurata intr-un mod care ne permite sa va oferim o calitate a serviciului de neegalat. Șoferii nostri cu inalta calificare, cu experienta, vor furniza un serviciu de prima clasa si vor viza sa va indeplineasca fiecare nevoie, indiferent cat de mare sau mica.

Transcar ofera atat o inchiriere de microbuz standard, cat si de lux si inchiriere de autocare pentru diferite evenimente, cum ar fi nunti, botezuri, zile de nastere si sarbatori. Va vom transporta cu placere la petrecerea dvs. sau in locatii nationale, cum ar fi parcuri tematice, concerte, evenimente sportive, etc.

Fie ca este vorba de o inchiriere standard de microbuz timp de o ora sau de inchiriere de microbuz de lux complet dotat cu aer conditionat, scaune din piele si DVD player, Transcar va permite sa calatoriti in siguranta, confort si stil la un pret accesibil.

Call Now Button