Transport excursiiTransport Excursii Bucuresti si Alexandria

Daca aveti calatorii de afaceri sau doar turistice, cea mai buna solutie este sa apelati la o firma de transport excursii. Transcar SRL va poate asigura in cele mai bune conditii de siguranta si confort transportul catre orice destinatie, cu toate avantajele oferite de acest sistem, cu opriri programate sau neprogramate pe traseu.

Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorii. Oferim solutii multiple de transport excursii pentru grupurile mici sau mari de persoane, microbuze sau autocare confortabile marca Mercedes, Isuzu, Temsa, Volvo, Iveco pentru orice tip de calatorie, la preturi pentru orice buzunar.

Operăm o flotă de microbuze si autocare, cu locuri intre 16 și 57 de pasageri. Serviciile noastre de închiriere microbuze si autocare pentru excursii operează in toata tara, cu plecari din Bucuresti, Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea.

In ultimul timp, serviciile de turism ofera o gama variata de excursii in Romania si in strainatate, in destinatii turistice populare, sau mai putin cunoscute. Pot fi vizitate o multitudine de destinatii tursitice, fie ca e vorba de excursii la munte, la mare, in delta dunarii, sau, de ce nu, care presupun vizitarea unui oras. Alege Transcar SRL pentru servicii de calitate la preturi accesibile, si nu in ultimul rand, o experienta de neuitat.

Formular inchirieri microbuze si autocare online

  

Call Now Button