Transport excursii, ExcursiiTransport Excursii Bucuresti, Ilfov si Alexandria

Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorii. Oferim solutii multiple de transport excursii pentru grupurile mici sau mari de persoane, microbuze sau autocare confortabile marca Mercedes, Isuzu, Temsa, Volvo, Iveco pentru orice tip de calatorie, la preturi pentru orice buzunar.

Serviciile noastre de închiriere microbuze si autocare pentru excursii operează in toata tara, cu plecari din Bucuresti, Ilfov, Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea.

In ultimul timp, serviciile de turism ofera o gama variata de excursii in Romania si in strainatate, in destinatii turistice populare, sau mai putin cunoscute. Pot fi vizitate o multitudine de destinatii tursitice, fie ca e vorba de excursii la munte, la mare, in delta dunarii, sau, de ce nu, care presupun vizitarea unui oras. Alege Transcar SRL pentru servicii de calitate la preturi accesibile, si nu in ultimul rand, o experienta de neuitat.

Formular inchirieri transport excursii Bucuresti si Ilfov

      

    Aveti de gand sa vizitati un muzeu, un oras istoric, un parc de distractii sau sa calatoriti in tara? Va ridicam de la locul stabilit in prealabil si te aducem oriunde doriti. Daca aveti nevoie de cerinte speciale, daca doriti sa includeti o oprire la pentru a urca la bord si alti pasageri de pe traseu, sau daca aveti un bagaj mai mare de transportat, Transcar va ajuta ca toate dorintele si nevoile dumneavoastra sa devina realitate.

    Avem capacitate de transport pentru orice dimensiune de grup, indiferent cat de mare este grupul tau. Avem autovehicule care sunt capabile sa transporte orice capacitate de persoane, fie ca aveti un grup mic care poate fi transportat cu un microbuz, fie ca sunteti un grup de peste 100 de persoane care va putea fi impartit in 2 autocare. Vom organiza excursia in asa fel incat vom gasi modalitea cea mai buna pentru fiecare dimensiune a grupului, incepand de la 18 persoane.

    Calatoria impreuna consolideaza legaturile echipei si este un mod optim de a lucra impreuna mai eficient. Fie ca e vorba de o intalnire anuala a unui grup de prieteni, fie ca e vorba de o excursie de grup sau team building pentru compania dumneavoastra, avem autobuzul perfect pentru dimensiunea oricarui grup. Plimbarile cu autobuzul sunt o modalitate de calatorie ecologica, in care fiecare pasager devine un loc, iar grupul ramane impreuna, astfel incat nimeni nu se poate pierde. Mai mult, exista suficient spatiu pentru fiecare tip si cantitate de echipament la bord.

    Call Now Button