Transport copii Bucuresti si Alexandria

Operăm o flotă de microbuze si autocare, cu locuri intre 16 și 57 de pasageri. Serviciile noastre de închiriere de autocare si microbuze pentru transport copii operează în zona Bucuresti, Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea. Prioritatea noastra a fost întotdeauna să oferim un nivel superior de standarde și servicii pentru siguranța copiilor ca prioritate numărul unu.

Echipa noastră de la Transcar este complet orientată spre oferirea celui mai bun mediu, astfel încât copiii și profesorii să se poată simți în siguranță în timpul călătoriei și a timpului petrecut în îngrijirea noastră. Oferim microbuze si autocare accesibile pentru călătorii educaționale, excursii de o zi sau alte cerințe de transport școlar.

Flota noastră este gata de utilizare pentru închirierea autobuzelor școlare și este dotată cu toate facilitățile și verificările necesare

Siguranța elevilor și a profesorilor este preocuparea noastră principală, de aceea toți șoferii noștri au îmbunătățit verificările biroului de cazier judiciar și sunt instruiți în mod regulat cu privire la tehnicile de conducere mai sigure. Având o politică de sănătate și siguranță completă, ne asigurăm că toate vehiculele noastre sunt întreținute și inspectate la fiecare șase săptămâni.

Formular inchirieri microbuze si autocare online

 Call Now Button