Transport copii, Transport copii

Transport copii Bucuresti, Ilfov si Alexandria

Echipa noastră de la Transcar este complet orientată spre oferirea celui mai bun mediu, astfel încât copiii și profesorii să se poată simți în siguranță în timpul călătoriei și a timpului petrecut în îngrijirea noastră. Oferim microbuze si autocare accesibile pentru călătorii educaționale, excursii de o zi sau alte cerințe de transport școlar.

Flota noastră este gata de utilizare pentru închirierea autobuzelor școlare și este dotată cu toate facilitățile și verificările necesare. Efectuam transport copii la si de la gradinita, scoala, afterschool, liceu si Scoala Altfel.

Siguranța elevilor și a profesorilor este preocuparea noastră principală, de aceea toți șoferii noștri au îmbunătățit verificările biroului de cazier judiciar și sunt instruiți în mod regulat cu privire la tehnicile de conducere mai sigure. Având o politică de sănătate și siguranță completă, ne asigurăm că toate vehiculele noastre sunt întreținute și inspectate la fiecare șase săptămâni.

Cu Transcar SRL, copiii pot sa asculte muzica, sa aiba tot felul de activitati distractive, sau pur si simplu sa se bucure de peisaje si plimbare. Soferii nostri sunt, de asemenea, extrem de profesionisti si bucurosi sa raspunda tuturor nevoilor dvs.

Formular inchirieri transport copii Bucuresti si Ilfov

    

  Pentru cei mai multi profesori, organizarea unei excursii scolare este adesea o sarcina foarte solicitanta, dar cu serviciul nostru pentru transport copii, nu va trebui sa va faceti deloc griji pentru transport, experienta noastra fiind indeajuns de mare pentru ca lucrurile sa iasa perfect.

  Toti soferii Transcar sunt prietenosi si au ani de experienta cu in lucrul cu copiii si, indiferent ca aveti o clasă mică sau un grup mare de copii care clatoresc, avem solutii pentru dumneavoastra si va garantam ca copiii se vor bucura de calatoria cu autocarul/microbuzul.

  Experienta noastra ne-a oferit o cunoastere aprofundată a provocarilor specifice implicate în furnizarea unui serviciu profesional comunitatii academice.

  Consideram ca aceasta experienta este esentiala pentru intelegerea ingrijirii speciale necesare sarcinii responsabile a transportului copiilor și tinerilor. Va vom asigura ca planurile dvs. de calatorie sunt implementate eficient, in siguranta si cu o fiabilitate completa.

  Siguranta copiilor vine pe primul loc. Fiecare dintre vehiculele noastre este supus unei inspectii amanuntite de siguranta, inclusiv o verificare a deplasarii soferului inainte de fiecare plecare. In plus, toate vehiculele noastre sunt echipate complet cu centuri de siguranta si respectam toate masurile de siguranta de care este nevoie in lucrul cu copii. Transcar va asigura ca este o companie capabila sa le ofere scolilor, liceelor, studentilor si parintilor linistea necesara ca totul va decurge fara probleme.

  Este posibil ca alte companii sa para mai accesibile, dar este posibil sa descoperi ca circula cu autocare vechi, iar serviciile lor sa nu fie de cea mai buna calitate. Cu Transcar, nu exista niciun compromis in ceea ce priveste siguranta copiilor dumneavoastra!

  Lucram deja cu mai multe scoli din Bucuresti si Ilfov si putem sa va asiguram ca stim sa avem grija de cerintele speciale ale excursiilor scolare pentru copii mici si chiar adolescenti. Suntem capabili sa oferim oferte competitive si sa oferim un serviciu punctual si bine organizat. Ne puteti angaja pentru activitati scolare, excursii de personal, evenimente sociale, evenimente sportive și excursii educationale. Acestea pot fi excursii de o zi sau excursii mai lungi de weekend sau saptamana.

  Call Now Button