Transport copii Bucuresti

Transport copii Bucuresti si Alexandria

Echipa noastră de la Transcar este complet orientată spre oferirea celui mai bun mediu, astfel încât copiii și profesorii să se poată simți în siguranță în timpul călătoriei și a timpului petrecut în îngrijirea noastră. Oferim microbuze si autocare accesibile pentru călătorii educaționale, excursii de o zi sau alte cerințe de transport școlar.

Flota noastră este gata de utilizare pentru închirierea autobuzelor școlare și este dotată cu toate facilitățile și verificările necesare

Siguranța elevilor și a profesorilor este preocuparea noastră principală, de aceea toți șoferii noștri au îmbunătățit verificările biroului de cazier judiciar și sunt instruiți în mod regulat cu privire la tehnicile de conducere mai sigure. Având o politică de sănătate și siguranță completă, ne asigurăm că toate vehiculele noastre sunt întreținute și inspectate la fiecare șase săptămâni.

Cu Transcar SRL, copiii pot sa asculte muzica, sa aiba tot felul de activitati distractive, sau pur si simplu sa se bucure de peisaje si plimbare. Soferii nostri sunt, de asemenea, extrem de profesionisti si bucurosi sa raspunda tuturor nevoilor dvs.

Formular inchirieri transport copii

 Call Now Button